Greektoys

Η Αφροδίτη Πατουλίδου πρωταγωνιστεί στο επόμενο επεισόδιο του Greektoys: Μια συνεργασία που θα συζητηθεί

greektoys_new_episode

Η καινούρια συνεργάτιδα του Greektoys είναι νέα, ταλαντούχα μουσικός, συνθέτις και ποιήτρια . Η Αφροδίτη, γεννημένη στη Θεσσαλονίκη, θα είναι καλεσμένη στο καινούριο μουσικό επεισόδιο και θα διασκεδάσει μικρούς και μεγάλους με τα τραγούδια της, τη μουσική που έχει συνθέσει η ίδια, καθώς και με το χιούμορ της.

Σε αυτό το επεισόδιο η Αφροδίτη θα αλληλεπιδρά με τους αγαπημένους μας ήρωες, το Βαλίο το αλογάκι, τη Λίλη την κουδουνίστρα και το Φίλωνα το γουρουνάκι, σε μια προσπάθεια να συνδυάσουμε αληθινούς ηθοποιούς με 3d animation. Δε θα λείπει από το επεισόδιο η μαγεία, το ελληνικό ταμπεραμέντο και το χιούμορ συνδυασμένο με το εκπαιδευτικό στοιχείο και τα παραδοσιακά ακούσματα. Η πρόκληση είναι μεγάλη και χρειάζεται πολύ επιμέλεια για να πετύχει.

Αυτήν την εβδομάδα θα ολοκληρωθούν τα γυρίσματα και την επόμενη εβδομάδα θα ανεβάσουμε φωτογραφίες από τη διαδικασία. Μείνετε συντονισμένοι!

 

AphroditePi

Η Αφροδίτη Πατουλίδου χαρακτηρίστηκε “εξαιρετικά ταλαντούχα” από την τηλεόραση και το ραδιόφωνο του Δήμου Θεσσαλονίκης. Ως μονωδός έκανε το ντεμπούτο της στο The Telephone του G.C. Menotti, ενώ έχει συμμετάσχει ως σολίστ σε έργα όπως το Gloria RV 589 του Vivaldi, η Krönungsmesse ΚV 317 του W.A. Mozart κ.ά. Επιλέχθηκε ως νέα σολίστ από το Κέντρο Μουσικής Θεσσαλονίκης το ’13 για τα Ρεσιτάλ Νέων Καλλιτεχνών. Εμφανίστηκε στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης ως διακριθείσα του “Διαγωνισμού Ερμηνείας ’13” του Τμήματος Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης (Μ.Ε.Τ.) του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, στο Museum of Musical Instruments Museum ως Nanetta, καθώς και στο πλαίσιο εκδηλώσεων για την Θεσσαλονίκη ως Ευρωπαική Πρωτεύουσα Νεολαίας ’14, στον “Μάιο Μουσικής Μέθεξης” του Τμήματος Μ.Ε.Τ. του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, ως σολίστ στο Θέατρο Άνετον με το Νέο Ωδείο Θεσσαλόνίκης, και σε πολυάριθμα Φεστιβάλ (“Καλλιτεχνική Άνοιξη” Βαφοπουλείου Πνευματικού Κέντρου, Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης, Φεστιβάλ Βιβλίου Θεσσαλονίκης, Φεστιβάλ Πρεσπών κ.ά.) και σε πολλές συναυλίες στο Koninklijk Consevatorium των Βρυξελλών. Επίσης έχει συμμετάσχει και σε συναυλίες παραδοσιακού τραγουδιού με το φωνητικό σύνολο “Ηχώ” υπό την καθοδήγηση της Αθηνάς Κατσανεβάκη (Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών κ.ά.). Ως performer έχει εμφανιστεί στα “Αισχύλεια”, στην Όπερα La Monnaie και στο Bozar των Βρυξελλών, την “Πανεπιστημιάδα Σερρών”,το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης κ.α. Ακόμη, το περιοδικό ‘ISSUES’ δημοσίευσε στίχους της (’06), ενώ τραγούδια της έχουν παρουσιαστεί στο Κέντρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, στο Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Θεσσαλονίκης καθώς και σε ραδιοφωνικούς σταθμούς στην Ελλάδα και το Βέλγιο. Έχοντας βραβευθεί σε πολλούς διαγωνισμούς ποίησης, το ’11 εκδίδει το 17,5 σχεδόν 18 και το ’12 σχηματίζει το ΑΛΛΟSHOW, με παραστάσεις σε Θεσσαλονίκη και Φλώρινα. Σπουδάζει Μονωδία στο Τμήμα Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας με την Αγγελική Καθαρίου και στο Νέο Ωδείο Θεσσαλονίκης με τη Βαρβάρα Τσαμπαλή, από όπου έχει λάβει Πτυχίο Αρμονίας με Άριστα. Ακόμη, μελέτησε κλασσική κιθάρα και πιάνο ενώ συνθέτει από μικρή ηλικία. Αυτήν την περίοδο μελετά Μονωδία στο Koninklijk Conservatorium των Βρυξελλών με την Dinah Bryant, στο πλαίσιο του Προγράμματος Εκπαίδευσης “Erasmus”.

Βρείτε την Αφροδίτη εδώ:

https://www.facebook.com/AphroditePatoulidou

http://aphroditep.iwrite.gr

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s