Greektoys

Τι έκανες Βαλίε τον Ιανουάριο-Φεβρουάριο;

Μερικές από τις δραστηριότητες του Greektoys για τους μήνες Ιανουάριο και Φεβρουάριο:

Το 2022 ξεκίνησε δυναμικά με εργαστήρια, δημοσιεύσεις και κοπή της πίτας!

· Με αφορμή τη διεθνή μέρα ελληνικής γλώσσας, η Σοφία Παυλάκη και ο Λουίς Σάντος συνάντησαν τα παιδιά του Ελληνικού Σχολείου Ουαλίας σε ένα ενδιαφέρον διαδικτυακό εργαστήριο. Η δραστηριότητα έλαβε χώρα το Σάββατο 5 Φεβρουαρίου, τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να μάθουν για τα αρχαία ελληνικά παιχνίδια και να φτιάξουν τροχήλατα πήλινα αλογάκια. Δείτε φωτογραφίες στο τέλος του άρθρου.

· Τον Ιανουάριο, το Greektoys children’s Revolution® είχε τη χαρά να συνεισφέρει με δωρεά παιχνιδιών για την κοπή της βασιλόπιτας στο 7ο δημοτικό σχολείο Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης. Ευχαριστούμε θερμά το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων για την εμπιστοσύνη.

· Ολοκλήρωση του άρθρου μας σύνδεση με το παρελθόν μέσα από τα παιχνίδια. Το άρθρο θα δημοσιευτεί στο πλαίσιο του διαδικτυακού σεμιναρίου Heritage Education in the context of schools, museums and archaeological sites που διοργάνωσε το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης. Περισσότερες πληροφορίες εδώ: https://greektoys.org/2021/07/19/greektoys-diadiktyako-ergastirio-heritage-education-in-schools-museums-and-archaeological-sites/

Ενημερωθείτε για τις επόμενες δραστηριότητές μας και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Φωτογραφίες από το εργαστήριο στην Ουαλία:

Leave a comment